Advertència Atenció! sóc capaç d'escriure al fitxer de configuració: /var/www/vhosts/benifalletfruits.com/httpdocs/tenda/includes/configure.php. Això és un risc potencial de seguretat - si us plau, poseu els permisos d'usuari adequats en aquest fitxer.
Benifallet Fruits - Venta de taronges i oli online
Avís legal

Informació LSSICE.

SAT Benifallet Fruits, Ltda. Cat 1169 - NIF F-43.255.207

Direcció: Avinguda Lluís Companys, 12 - 43512 Benifallet, Tarragona
Telèfon: 977 462 055 Fax. 977 462 195

EL TRANSPORT

Els enviaments, en principi, només ES FAN A LA PENÍNSULA IBÈRICA, tenint intenció d'ampliar-ho a tot el territori espanyol.
Per a un enviament a altres llocs, si us plau , contacti amb nosaltres.

El transport de tots els nostres productes que apareixen a Benifalletfruits.com/tenda estan INCLOSOS amb el preu.

La seva comanda s'enviarà per missatger en 2/ 3 dies des de que s'ha comprovat el seu pagament.
El transport es realitzarà amb l'empresa MAIL BOXES ETC.. que treballa amb TRANSPORTS UPS

PREU I IMPOSTOS

El preu que apareix a Benifalletfruits.com/tenda està INCLÒS l'IVA. Aquest no es carregarà en cap moment del procés de compra.

Els preus dels productes de la tenda amb impostos i transport inclosos són:
Per als 10Kg de taronges el preu es de 20 €
Per als 10Kg de mandarines el preu es de 22 €
Per als 10Kg de taronges/mandarines el preu es de 21 €
Per a 1 litre d'oli d'oliva verge extra es de 12 €
Per a 2 litres d'oli d'oliva verge extra es de 17 €
Per a 5 litres d'oli d'oliva verge extra es de 27 €

Política de privacitat de dades de caràcter personal.

Benifallet Fruits LTDA , amb domicili a Benifallet Avinguda Lluís Companys, 12 - 43512 i telèfon 977 462 055 , per a informar dels serveis, realitzar pressuposts, enviar newsletters, demana en aquesta pàgina web dades personals que seran tractades conforme la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals 15/1999 i que seràn enregistrades en els nostres fitxers per a les finalitats anteriorment dites.

Benifallet Fruits LTDA, com a responsable d'aquests fitxers, entén que en el moment que vosaltres ens envieu dades personals a través del formulari que conté aquesta pàgina web o mitjançant el correu electrònic, ens esteu donant la vostra autorització i consentiment per incorporar aquestes dades als nostres fitxers automatitzats, si bé amb caràcter revocable, i que accepteu les condicions dels seu tractament expressades a continuació.

Drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de dades

Les dades que us sol.licitem són les estrictament necessàries per a la finalitat per la qual es recullen i en cap cas esteu obligats a facilitar-nos les vostres dades personals, encara que en ser algunes d'elles absolutament imprescindibles (per exemple, l'e-mail) en no voler facilitar-les, ens impediríeu portar a terme determinats serveis que oferim.

La present pàgina web recull dades de caràcter personal mitjançant 1 tipus de formulari, amb les condicions que s'entendran que l'usuari accepta en fer clic sobre el botó ENVIAR que es troba en els formularis següents de recollida de dades:

Formulari d'informació: Té com a única finalitat la recollida les dades necessàries de les empreses per poder facilitar-los el llistat dels nostres serveis i un pressupost econòmic. Com a dades personals només sol.licitem el nom, empresa i e-mail de l'interlocutor de l'empresa.

Les dades incorporades als nostres fitxers són absolutament confidencials i utilizades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades.

Les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i complint tots els requisits que obliga la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals 15/1999.
Les vostres dades personals no seran cedides ni transferides a tercers si no en tinguéssim el consentiment previ.

Com exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició de dades?

En qualsevol moment teniu dret a accedir als nostres fitxers per a consultar les dades incorporades, rectificar-les i donar-vos de baixa si no desitgeu seguir constant en ells. En cas de cancel.lació de les dades personals, aquestes seran bloquejades no estant més a disposició de Benifallet Fruits LTDA. Aquests drets són gratuïts i es realitzaran en els terminis establerts en la Llei.

Podeu comunicar-nos el dret que desitgeu exercir en l'adreça de correu electrònic info@benifalletfruits.com per a la seva cancel.lació, o a la nostra adreça postal Avinguda Lluís Companys, 12 - 43512 Benifallet.

Copyright

Els continguts de la pàgina web de benifalletfruits.com són propietat (Copyright ©) de Benifallet Fruits LTDA
Queda prohibida la reproducció, transferència, distribució o emmagatzemament dels continguts, ja sigui en part o en la seva totalitat, per qualsevol mitjà, sense l'autorització prèvia per escrit de Benifallet Fruits LTDA

Benifallet Fruits LTDA es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les presents condicions així com també altres condicions generals o particulars que resultin d'aplicació. Igualment, ens reservem el dret a modificar en qualsevol moment la presentació, configuració i localització del lloc Web i dels seus continguts.

benifalletfruits.com © 2010
Avinguda Lluís Companys, 10 - 43512 Benifallet, Tarragona
Tel. 977 462 055 Fax. 977 462 195 - E-mail: info@benifalletfruits.com

Continua
Copyright © 2017 Benifallet Fruits - Venta de taronges i oli online - Avís legal